26 януари 2015 г.

Кампания "Книга на тъмно"

   Нашата училищна библиотека измисли кампания наречена "Книга на тъмно", която е супер прелестна и аз реших да я прeнеса в интернет пространството. Та идеята беше всеки заинтерсован ученик да препоръча по една книга - много добра, но вече позабравена. Ако я няма в библиотеката Соня(библеотекарката) ще я купи, но не там е въпросът. Книгите ще се събират....някъде и всеки, който даде ново предложение ще има възможността да напише кратка бележка към читателя, също и кратко резюме. Смятам, че е наистина очарователно.
  Идеята със сигурност ми хареса, така че всеки, който желае може да го направи. Дори да не се съберем тук може да го направите с приятелите си и подобни.
  Общо взето идеята е подобна, само че не е задължително книгата да е забравена. Може би просто някоя толкова брилянтна книга, че ако не я прочетеш живота ти няма да е завършен. Бих се радвала да изпратя няколко такива пакета.
  И да, след всичките рандъм глупости, който все пак е заинтерсован може да ми пише, всичките ми социални мрежи са отстрани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар