29 април 2015 г.

Book Combo Tag

Видях, че Кая ме е тагнала, така че трябваше да изпълня дълга си на човек, почитащ таговете и да го направя.

1.Кои двама автори бихте искали да обединят авторските си умения в една обща книга? -Откакто прочетох "Не Пускай Ножа" на Патрик Нес, смятам, че той и Сали Грийн/Тахара мафи ще направят една наистина красива книга, която ще разтърси емоциит еми из основи.
2.Коя е любимата ви съвместна работа между автори?-Не съм чела много съвместни работи на автори, но от прочетеното любима със сигурност ми е поредицата "Хрониките на Спайдъруик" от Холи Блек и Тори ДеТерлизи

3.Ако можехте да комбинирате две истории и да ги направите на една обща книга, кои щяха да бъдат те и какво щеше да стане заглавието им? - след много съсредоточено гледане на рафтовете ми реших, че ще излезе страхотна книга (или поредица), ако книгите от Мъглороден се съберат с книгите за Пърси Джаксън. Епичност level: 9999999999999. нека някой просто да си представи колко щеше да е яко, ако мъглородните и мъгливите идваха да се бият заедно с полубоговете, или ако Мъглородните се оказваха герои на някоя митология...Просто го обмислете за момент. Поердицата би се казвала "Последните Мъглородни на Олимп". Звучи ми стабилно.

4.Кои двама герои от различни книги, бихте събрали заедно? - Ако говорим за връзка, бих събрала Гуендолин от "Рубиненочервено" (въпреки безспирната ми любов към връзката и с Гидеън) и Дейвид от "Грозните" на Скот Уеастърфийлд. Просто смятам, че ще са много сладки заедно и ох с:

5.Кои два свята от различни книги, бихте искали да видите заедно в един епичен свят? - Би било невероятно яко, ако цялата магична система се вземе от поредицата "Гриша" и да се смеси или с "Малазанска книга на мъртвите" на Стивън Ериксън, или със "Стъкленият трон" на Сара Дж. Маас.

6.Коя поредица ще се радвате да видите събрана в една книга? - искам да видя 'Лунните хроники" да стават една голяма книга, защото действието се развива за най-много месец и както всички знаят, мнението към тези книжки не е много розово и смятам, че ще стане една прекрасна цяла книга, като се махнат някакви глупави моменти (като цялата книга "Скарлет")

7. Кой тагвате? Който иска да направи тага, но най-вече тагвам Лоли, Юли и Габриела.

Няма коментари:

Публикуване на коментар