20 юни 2015 г.

Summer Reader Book Tag

Благодаря на Кая, че ме е тагнала :)

1. Лимонада: изберете книга, която е започнала горчиво, но e станала по-добра - "Сянка и кост" определено не беше с най-добрия старт за мен, но сега е една от любимите ми книги.

2. Златно слънце: изберете книга, която ви е накарала да се усмихнете несравнимо -мисля, че на всички ще им писне, ако отново повторя Стефъни Пъркинс (както и всички друго правят, напълно заслужено). Пърси Джаксън определено ме кара да се усмихвам, главно защото Пърси е малко sassy бонбонче.

3. Тропически цветя: изберете книга, в която действието се развива в чужда страна -"Гондолата на времето" се развива във Венеция, Италия.

4. Сянката на дървото: изберете книга, в която за първи път е представен мистериозен или съмнителен герой -"Обсидиан" - Деймън беше адски съмнителното копеле, въпреки че знаех, че е извънземен.

5. Пясък: изберете книга, в която сюжета едвам се развива - Не мога да се сетя за книга, която да се е развивала чааааак толкова бавно.

6. Зелена трева: изберете герой, които е пълен с живот и това ви кара да се усмихвате -
Дориан от "Стъкления трон" винаги ми повдига настроението.

7. Диня (със сирене): изберете книга, която включва някои сочни тайни - е знам дали се брои за "сочна тайна", но в Даровита имаше най-големият plot twist и никой (от самата книга де) не знаеше за него.

8. Слънчева шапка: изберете книга, която се развива в огромна вселена/обстановка - "Игра на тронове" защото има страхотен world building.

9. Барбекю: изберете книга, в която герой е представен като голямо парче - Калина само може да потвърди как се оплаквах, че за мен всички са парчета, но мисля, че ultimate парчето ми е Джъстис от "Воините на Атлантида".
 
10. Лятно забавление: разпространи тага - тагвам Лоли, защото май само тя не е тагната.

Няма коментари:

Публикуване на коментар