4 септември 2015 г.

WSW Pictures подаряват "Тъмен прилив".    Преди няколко дни колегите от WSW Pictures се свързаха с мен, с молбата да напиша откровено ревю за сайта им. Очевидно не съм много компетентна за тази работа и определено не мога да разтягам локуми, защото не разбирам нищо отвън красивия дизайн и качествените статии.

   Описанието на сайта гласи "Най-готината БЪЛГАРСКА СТРАНИЦА" за което не мога да претендирам - сайта е определено модерен, добре поддържан и не е нещо с което всеки би се справил. Определено е хвърлена много работа и тя се отплаща - бързо след отварянето си, сайта набира популярност.

  Статиите варират от-до. Електроника, кино, книги, най-нови дизайни и модерни трендове - всичко, което можеш да си пожелаеш. Освен това имат свой магазин - The Be Store, където може да се сдобиете с всякакви неща на промоция (тази седмица - филма "Абитуриентски бал" и книгата "Феникс"; втора от поредицата "Саванти")

   Дойдохме си на думата вече, тема по която мога да говоря - ако веднага сте се втурнали да разглеждате сайта (и тотално сте зарязали тази публикация) най-вероятно сте видели големият постер, който обявява играта "Усети морските дълбини". Може да разгледате правилата тук, но накратко, за да участваш трябва:
  • Да имаш навършени 14 години
  • Да следиш публикациите на WSW Pictures, защото всяка една от тях крие код. Всеки код се регистрира на публикацията за играта.
Наградите са първите три книги в поредицата "Сага за вода и огън" - "В Морските дълбини", "Гибелната вълна" и "Тъмен прилив". Както знаете, първите две книги са вече на пазара, а очакваме третата на 31 октомври.


Няма коментари:

Публикуване на коментар